Kennis delen


Bij LEAF speelt het optreden als docent en (keynote) spreker een belangrijke rol. Niet alleen geeft het ons de mogelijkheid om onze praktijkervaring te delen, maar het geeft LEAF ook de mogelijkheid te leren van cursisten. Wij houden van interactieve sessies.

Leidinggeven aan Transformaties

Een succesvolle transformatie begint bij u als leider. Deze unieke opleiding richt zich op basis van veel praktijkervaring op de belangrijkste uitdagingen en kansen bij de implementatie van bedrijfstransformaties.

Lees verder

Integraal Risico Management

In een serious gaming workshop komt de theorie van integraal risicomanagement tot leven.

Lees verder

Uitbesteding in de pensioensector

Goed uitbestedingsbeleid is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Op een interactieve manier, oefent u met in serious game, waar u in de praktijk bij uitbesteding tegenaan kunt lopen.

Lees verder

Pensioen Transformatie: Premieregelingen

Wilt u als pensioenfonds of pensioenuitvoerder net zo goed worden in premieregelingen als u al bent in salarisdiensttijd regelingen? In deze opleiding bereiden we u en uw organisatie voor op de transformatie van uw pensioenregeling.

Lees verder

Pensioen Transformatie: Pensioenakkoord

Wilt u op een interactieve manier meer leren over het pensioenakkoord en welke nieuwe regeling passend is voor uw deelnemers?

Lees verder

Key note spreaker

De afgelopen jaren hebben we aan verschillende events een bijdrage geleverd als spreker