Onze diensten


Organisaties opereren in een lastig en slecht voorspelbare omgeving. Het bepalen en implementeren van de juiste koers is steeds complexer geworden. Wendbaarheid in denken en doen is cruciaal voor organisaties om relevant te blijven. Onze Strategie 2.0-, Serious Gaming- en Business Coaching diensten zijn speciaal ontwikkeld om de noodzakelijke wendbaarheid van organisaties te vergroten. Zo helpen wij u de juiste strategische koers te bepalen en vast te houden.

Strategie 2.0 - Implementatie

Om snelheid te winnen is de verleiding vaak groot om direct vanuit de strategische ideeën naar executie te gaan. In de praktijk kan dit vaak juist vertragend werken. LEAF is gespecialiseerd in het overbruggen van de kloof tussen strategie en implementatie om vervolgens een succesvolle implementatie mogelijk te maken.

Lees verder

Strategie 2.0 - Advies

Hoe zorg je ervoor dat een strategie niet alleen een opsomming wordt van goede voornemens en mooie ambities? En hoe voorkom je dat je na paar maanden tot de conclusie komt dat het toch weer ‘business-as-usual’ is? LEAF kan hierbij helpen.

Lees verder

Strategie 2.0 - Second Opinion

Eerst luisteren en de echte oorzaken van knelpunten op tafel krijgen en daarna - samen - werken aan de oplossingen. LEAF garandeert een gedegen second opinion van uw strategie inclusief een analyse van kansen en knelpunten. Het resultaat is een gedragen advies met concrete oplossingsrichtingen.

Lees verder

Serious Gaming - Red Teaming

Geen enkel businessplan of strategie loopt precies zoals verwacht. Met het LEAF Red Team concept brengen wij met een team van professionals vooraf de mogelijke reactie van de belangrijkste stakeholders in kaart. Hierdoor blijft u de concurrentie een stap voor.

Lees verder

Serious Gaming - Real Life Simulations

Oefening baart kunst! Daarom confronteren we met het LEAF Real Life Simulation concept, de leiding van een organisaties met één of meerdere omstandigheden, die zich manifesteren op een moment dat dit niet werd verwacht.

Lees verder

Serious Gaming - Rehearsals

Vaak worden bij het uitrollen van de strategie alle relevante partijen maar deels betrokken. Een gemiste kans om de plannen vooraf nog verder aan te scherpen en het draagvlak te vergroten. Met het LEAF Rehearsal concept vergroten we de impact van uw plannen.

Lees verder

Business Coaching

Van leiders wordt er vandaag de dag veel gevraagd. Als leidinggevende moet je inspireren en richting geven, goed communiceren, luisteren, empathisch zijn en niet onbelangrijk resultaten boeken. LEAF gelooft dat leiders essentieel zijn in het succesvol veranderen van de business.

Lees verder