Strategie

Uw strategie aangescherpt of opnieuw ontworpen. Zodat u in controle bent over de veranderingen die komen gaan. Gedegen marktanalyses als basis en vertaald naar een jaarlijkse veranderkalender. Concreet gemaakt met een executieplan voor komend kwartaal.

Expertise

Onze up-to-date pensioen- en verzekeringsexpertise toegepast in uw strategie en als basis voor een gedegen kwaliteitsbewaking binnen uw projecten. Uw medewerkers meegenomen in de laatste trends van de verzekeringssector of opgeleid in de ins- & outs van de Wet Toekomst Pensioen (WTP).

Change

Uw belangrijkste project thuisgebracht door een ervaren projectmanager. Uw teams ingericht naar de resultaten die u wilt bereiken. Verandermanagement als integraal onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering. Geen 'scaled agile framework' bedoeld voor IT bedrijven in Silicon Valley, maar een op maat gemaakt veranderproces dat bij u past. Controle op de voortgang en toegevoegde waarde van al uw projecten.

Propositie

Nieuwe oplossingen afgestemd op uw klanten of deelnemers in lijn met de laatste wet- en regelgeving en technologie. Bestaande proposities doorgelicht o.b.v. toegevoegde waarde voor uw klant of deelnemer. Hulp bij het staken van die activiteiten die onvoldoende meerwaarde bieden. Dit alles conform een efficiënt ingericht PAR(P) framework.