Referenties


Ilse van den Bosch

CFRO - Lifetri

LEAF heeft Lifetri heel goed geholpen met onze groei in pensioenverzekeringen. Naast veel kennis van zaken door hun ervaring op dit specifieke gebied, hebben ze ook geholpen in het aanbrengen van structuur en overzicht. In de samenwerking zoeken ze die werkwijze die helpt het bedrijf sterker te maken en niet LEAF voorop te stellen. Door de juiste vragen te stellen helpen ze mensen zelf hun verantwoordelijkheid te laten nemen en brengen ze pijnpunten boven water. Ze gaan moeilijke gesprekken niet uit de weg en brengen daarnaast een positieve en open sfeer in.

Jeroen Elbertse

CEO AxyWare

"Iedere speler in de pensioensector zal zichzelf opnieuw moeten uitvinden” stelt LEAF op haar website. Het MT van AxyWare is het daar volledig mee eens en heeft recentelijk intern de strategische dialoog gevoerd. Daarbij hebben wij ons laten bijstaan door LEAF. Wat wij zochten was een adviseur die het proces kon begeleiden, die door te challengen scherpte bracht in de discussie - en die ons de spiegel voor zou houden. LEAF heeft een uitstekende klus gedaan. Op een heel plezierige manier, maar scherp als het even moest. Het grootste compliment kwam van de techneuten die doorgaans wars zijn van strategisch gepraat: zij waren blij met de manier waarop we met elkaar het traject doorlopen hebben en geven er graag een vervolg aan.

Arthur van der Wal

CEO - Syntrus Achmea Real Estate & Finance

Cas is een ervaren (programma) manager, die met sterk analytisch vermogen en oog voor structuur complexe materie telkens klein weet te krijgen. Hij maakt makkelijk contact, is open en eerlijk, waardoor hij snel de wegen binnen Achmea gevonden had en zijn team motiveert om er samen voor te gaan. En met resultaat. Binnen negen maanden hebben we de samenvoeging van drie bedrijfsonderdelen waar gemaakt en enkele weken later twee nieuwe hypotheekproducten gelanceerd.

David Sanderse

CEO - Mercer / Marsh Netherlands

LEAF is van essentieel belang geweest bij de transformatie van de pensioenactiviteiten van Mercer en de integratie van Marsh en Mercer onder één leiding. Diederik en Robert dagen de business uit maar verbinden ook mensen - en maken zo uitvoering van strategie en organisatieverandering mogelijk. Ik ben een groot voorstander van hun aanpak. Het biedt bedrijven het juiste antwoord op de uitdagingen van de huidige turbulente zakelijke omgeving. Ik deel hun enthousiasme over hun nieuw opgerichte bedrijf en ik kan hun van harte aanbevelen.

Natasja de Weijer

Hoofd Pensioenuitvoering - APG

Een mooi individueel coachingstraject met Pascal achter de rug. Erg prettig hoe Pascal vanuit eigen praktijk ervaring mee kan denken en je met name zelf aan het denken kan zetten! Heeft mij enorm goed geholpen bij het opstarten van een nieuwe functie waarbij ik de omslag van sec operationeel, naar meer tactisch en strategisch sturen moest gaan maken.