Samen duurzaam veranderen


Toekomstbestendige organisaties zijn in staat om snel en adequaat te reageren. Wij hebben de kennis, passie en drive om uw organisatie samen duurzaam te veranderen. Wij verbinden de leiders, medewerkers, diensten en technologie met de gekozen business strategie. Hoe we dat doen? LEAF denkt mee, werkt mee, houdt scherp en betrekt alle stakeholders. Doelgericht en met menselijke maat. Wij verbinden ons aan het slagen van uw transformatie. Daar krijgen we energie van!

Robert Kriek

Partner

Robert’s drive is om mensen en organisaties te helpen de remmende complexiteit en obstakels weg te nemen. Waarmee de weg naar groei open staat.

Diederik Schouten

Partner

Diederik wordt gelukkig wanneer hij organisaties mag helpen om beter, sneller en gemakkelijk in te spelen op de vele nieuwe technologische ontwikkelingen.

Nicole Kusters

Associate Partner

Nicole gelooft dat verbinding zoeken de basis is voor elke relatie; verbinding zorgt voor vertrouwen, gezamenlijke belangen en uiteindelijk succes.

Cas Vande Velde

Associate Partner

Cas is een verbeteraar. Zowel door te bedenken als door daadwerkelijk te doen. Het moet echt werken, echt waarde toevoegen voor klant en bedrijf.