Samen duurzaam veranderen


Toekomstbestendige organisaties zijn in staat om snel en adequaat te reageren. Wij hebben de kennis, passie en drive om uw organisatie samen duurzaam te veranderen. Wij verbinden de leiders, medewerkers, diensten en technologie met de gekozen business strategie. Hoe we dat doen? LEAF denkt mee, werkt mee, houdt scherp en betrekt alle stakeholders. Doelgericht en met menselijke maat. Wij verbinden ons aan het slagen van uw transformatie. Daar krijgen we energie van!

Robert Kriek

Partner

Robert’s drive is om mensen en organisaties te helpen de remmende complexiteit en obstakels weg te nemen. Waarmee de weg naar groei open staat.

Diederik Schouten

Partner

Diederik wordt gelukkig wanneer hij organisaties mag helpen om beter, sneller en gemakkelijk in te spelen op de vele nieuwe technologische ontwikkelingen.

Nicole Kusters

Associate Partner

Nicole gelooft dat verbinding zoeken de basis is voor elke relatie; verbinding zorgt voor vertrouwen, gezamenlijke belangen en uiteindelijk succes.

Cas Vande Velde

Associate Partner

Cas is een verbeteraar. Zowel door te bedenken als door daadwerkelijk te doen. Het moet echt werken, echt waarde toevoegen voor klant en bedrijf.

Samen Duurzaam Veranderen

LEAF is ervan overtuigd dat we toe moeten naar een nieuwe economie: klimaatneutraal, circulair, inclusief en met eerlijke ketens. Daarom zijn we samen met heel veel andere ondernemers lid van MVO Nederland.

4 stappen zijn leidend bij alles wat we doen


Effectief verandermanagent vraagt om empathisch luisteren, erkennen van wederzijdse afhankelijkheid en persoonlijke groei. Wij geven dit vorm aan de hand van een bewezen strategie: Listen, Learn, Lead & Repeat.

1

Listen

Veranderen begint bij luisteren. Luisteren is iets anders dan stil zijn en de ander aanhoren. Goed luisteren vraagt om volledige aandacht en focus, om ontvangen zonder direct te oordelen. Van medewerkers tot management, van klant tot toezichthouder: zorg ervoor dat alle stakeholders gezien en gehoord worden. Veel oplossingen zijn al in of rond de organisatie aanwezig. Het is de kunst daar ruimte aan te bieden, ook als het om een afwijkend geluid gaat.

2

Learn

Leren is meer dan het volgen van een opleiding. Betrokken medewerkers blijven zichzelf altijd ontwikkelen, bijvoorbeeld door interactie met anderen, behaalde successen of juist tegenvallers. Betrokkenheid begint bij eigenaarschap, bij het dragen van verantwoordelijkheid. LEAF staat voor verandermanagement op alle niveaus: draag verantwoordelijkheid over, durf te delegeren en biedt ruimte voor eigen initiatief. Leren is doen.

3

Lead

Als je zelf niet integer, transparant, betrouwbaar en deskundig bent, hoe kun je dat dan van anderen verwachten? Bij LEAF dragen we deze kernwaarden dan ook nadrukkelijk uit. Voor interim-management betekent dat leading by example: we zijn aanwezig op de vloer, betrokken op alle niveaus en gaan voorop in de strijd. Iets veranderen doe je niet vanaf de zijlijn.

4

Repeat

Listen – Learn – Lead is een cyclus die gedijt bij herhaling. Blijf in contact, blijf in gesprek, blijf alert. Ontdek de kracht van continuïteit.

Doorpraten?

Heeft u een vraag of wilt u met ons praten over wat LEAF voor u kan betekenen? We drinken graag (online) een kop koffie met u!