Robert Kriek

Partner

Robert’s drive is om mensen en organisaties te helpen de remmende complexiteit en obstakels weg te nemen, waarmee de weg naar groei open staat.

Suzanne Looij

Associate Partner

Suzanne zoekt verbinding om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen. Overziet complexe trajecten, maar is wanneer nodig ook betrokken bij details. Werkt samen op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid. Heeft en brengt energie en houdt van een positieve mindset.

Stijn van Schijndel

Associate Partner

Stijn zijn drijfveer is om samen met de klant te bouwen aan oplossingen voor strategische uitdagingen. Dat doet hij met grote betrokkenheid, enthousiasme en gevoel voor de organisatie van de klant.

Diederik Schouten

Partner

Diederik houdt ervan om complexe vraagstukken te doorgronden door stap voor stap tot de kern te komen en vanuit daar verbetering in de organisatie in gang te zetten. Het klantbelang staat bij hem altijd bovenaan.

Cas Vande Velde

Associate Partner

Cas is een verbeteraar. Zowel door te bedenken als door daadwerkelijk te doen. Het moet echt werken, echt waarde toevoegen voor klant en bedrijf.

Vacature

Associate Partner

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen, om samen met onze klanten hun organisatie duurzaam te veranderen. Ben jij een zelfstandig ondernemende pensioen professional met passie voor inhoud en gedrag? Heb je ervaring met strategie en implementatie? Neem dan contact op!

Effectief verandermanagent vraagt om empathisch luisteren, erkennen van wederzijdse afhankelijkheid en persoonlijke groei. Wij geven dit vorm aan de hand van een bewezen strategie: Listen, Learn, Lead & Repeat.

1

Listen

Veranderen begint bij luisteren. Luisteren is iets anders dan stil zijn en de ander aanhoren. Goed luisteren vraagt om volledige aandacht en focus, om ontvangen zonder direct te oordelen. Van medewerkers tot management, van klant tot toezichthouder: zorg ervoor dat alle stakeholders gezien en gehoord worden. Veel oplossingen zijn al in of rond de organisatie aanwezig. Het is de kunst daar ruimte aan te bieden, ook als het om een afwijkend geluid gaat.

2

Learn

Leren is meer dan het volgen van een opleiding. Betrokken medewerkers blijven zichzelf altijd ontwikkelen, bijvoorbeeld door interactie met anderen, behaalde successen of juist tegenvallers. Betrokkenheid begint bij eigenaarschap, bij het dragen van verantwoordelijkheid. LEAF staat voor verandermanagement op alle niveaus: draag verantwoordelijkheid over, durf te delegeren en biedt ruimte voor eigen initiatief. Leren is doen.

3

Lead

Als je zelf niet integer, transparant, betrouwbaar en deskundig bent, hoe kun je dat dan van anderen verwachten? Bij LEAF dragen we deze kernwaarden dan ook nadrukkelijk uit.We zijn aanwezig op de vloer, betrokken op alle niveaus en gaan voorop in de strijd. Iets veranderen doe je niet vanaf de zijlijn.

4

Repeat

Listen – Learn – Lead is een cyclus die gedijt bij herhaling. Blijf in contact, blijf in gesprek, blijf alert. Ontdek de kracht van continuïteit.

Doorpraten?

Heeft u een vraag of wilt u met ons praten over wat LEAF voor u kan betekenen?