Wij delen graag onze kennis en expertise met u. Op een interactieve manier maken wij ingewikkelde materie toegankelijk en laten wij ons inspireren door de boeiende gesprekken die tijdens de kennissessies ontstaan.

Kennissessie Premieregelingen

Wilt u als pensioenfonds of pensioenuitvoerder net zo goed worden in premieregelingen als u al bent in salarisdiensttijd regelingen? In deze kennissessie bereiden we u en uw organisatie voor op de transformatie van uw pensioenregeling. Als gevolg van het pas gesloten pensioenakkoord worden premieregelingen de komende jaren de norm. In deze opleiding gaan we, met veel praktijkkennis, in op de ontstaansgeschiedenis van premieregelingem, waar een moderne premieregeling aan moet voldoen, hoe deze passend te maken is voor uw deelnemers en wat de belangrijkste verschillen zijn met salarisdiensttijdregelingen. Deze kennissessie kan goed gecombineerd worden met onze kennissessie over het pensioenakkoord.

Kennissessie Pensioenakkoord

Wilt u op een toegangelijke en interactieve manier meer te weten komen over zowel de hoofdlijnen als de relevante details van het pensioenakkoord? In deze kennissessie gaan we in op hoofdlijnen van het pas gesloten en complexe pensioenakkoord: Wat is er afgesproken? Hoe voorkom je dat alles nog complexer wordt? Welke regelingsvarianten zijn straks toegestaan? Hoe zijn deze regelingen passend te maken voor uw deelnemers? Deze kennissessie is goed te combineren met onze kennissessie over premieregelingen.