Jop Versteegt

Directeur Business Development - Centraal Beheer APF

Marktbrede kennis en kunde, begrip voor ieders context, en goed luisteren, dat zijn de kwaliteiten waarop ik LEAF zou beschrijven en in het bijzonder de aanpak van Diederik en Robert. Zij zijn instaat geweest complexe analyses om te zetten in heldere en gestructureerde grafisch weergaven wat de leesbaarheid ten goede kwam en draagvlak in de brede organisatie op een duidelijk eenvoudigere wijze gerealiseerd kon worden. Dankzij hun expertise hebben we met elkaar in korte tijd een goed resultaat neergezet.

Marianne de Boer

CEO Aegon Cappital

Eind 2022 tot half 2023 intensief mogen samenwerken met LEAF. Binnen Aegon Cappital stonden we voor een aantal organisatorische uitdagingen, waarbij wij tegelijkertijd onze klantgerichtheid verder wilden verbeteren. LEAF heeft ons in dit proces begeleid zowel in het neerzetten van het strategisch kader als de implementatie van de nieuwe organisatiestructuur. Kernwoorden: analytisch sterk, snappen boardroom dynamiek, durven zaken ter discussie te stellen, hands on en bovenal prettig in de omgang.

Jeroen Elbertse

Head of Lumera Nederland

"Iedere speler in de pensioensector zal zichzelf opnieuw moeten uitvinden” stelt LEAF. Het MT van AxyWare is het daar volledig mee eens en heeft recentelijk intern de strategische dialoog gevoerd. Daarbij hebben wij ons laten bijstaan door LEAF. Wat wij zochten was een adviseur die het proces kon begeleiden, die door te challengen scherpte bracht in de discussie - en die ons de spiegel voor zou houden. LEAF heeft een uitstekende klus gedaan. Op een heel plezierige manier, maar scherp als het even moest. Het grootste compliment kwam van de techneuten die doorgaans wars zijn van strategisch gepraat: zij waren blij met de manier waarop we met elkaar het traject doorlopen hebben en geven er graag een vervolg aan.

Ilse van den Bosch

CFRO - Lifetri

LEAF heeft Lifetri heel goed geholpen met onze groei in pensioenverzekeringen. Naast veel kennis van zaken door hun ervaring op dit specifieke gebied, hebben ze ook geholpen in het aanbrengen van structuur en overzicht. In de samenwerking zoeken ze die werkwijze die helpt het bedrijf sterker te maken en niet LEAF voorop te stellen. Door de juiste vragen te stellen helpen ze mensen zelf hun verantwoordelijkheid te laten nemen en brengen ze pijnpunten boven water. Ze gaan moeilijke gesprekken niet uit de weg en brengen daarnaast een positieve en open sfeer in.

David Sanderse

CEO - Mercer / Marsh Netherlands

LEAF is van essentieel belang geweest bij de transformatie van de pensioenactiviteiten van Mercer en de integratie van Marsh en Mercer onder één leiding. Diederik en Robert dagen de business uit maar verbinden ook mensen - en maken zo uitvoering van strategie en organisatieverandering mogelijk. Ik ben een groot voorstander van hun aanpak. Het biedt bedrijven het juiste antwoord op de uitdagingen van de huidige turbulente zakelijke omgeving. Ik deel hun enthousiasme over hun nieuw opgerichte bedrijf en ik kan hun van harte aanbevelen.

Arthur van der Wal

CEO - Syntrus Achmea Real Estate & Finance

Cas is een ervaren (programma) manager, die met sterk analytisch vermogen en oog voor structuur complexe materie telkens klein weet te krijgen. Hij maakt makkelijk contact, is open en eerlijk, waardoor hij snel de wegen binnen Achmea gevonden had en zijn team motiveert om er samen voor te gaan. En met resultaat. Binnen negen maanden hebben we de samenvoeging van drie bedrijfsonderdelen waar gemaakt en enkele weken later twee nieuwe hypotheekproducten gelanceerd.

Rutger Zomer

COO - Lifetri

In mijn eerste jaar bij Lifetri heb ik intensief samengewerkt met Cas op een aantal belangrijke trajecten rondom onze pensioenstrategie, onze uitvaartstrategie en op zorgplicht gerelateerde vraagstukken. Cas was daarin voor mij een echte sparring partner. Zijn begrip van onze business, zijn vaardigheid om snel tot de kern van een probleem te komen, maar ook zijn drive om daarna gedisciplineerd te sturen op de executie, heb ik als heel prettig ervaren. Daarnaast is het gewoon een fijne kerel om mee te werken die duidelijk communiceert, altijd voor je klaar staat en goed ligt in de organisatie. Met Cas kom je gewoon op een hele prettige manier tot resultaat!