Robert Kriek

Partner

Robert’s drive is om mensen en organisaties te helpen de remmende complexiteit en obstakels weg te nemen, waarmee de weg naar groei open staat.

Diederik Schouten

Partner

Diederik houdt ervan om complexe vraagstukken te doorgronden door stap voor stap tot de kern te komen en vanuit daar verbetering in de organisatie in gang te zetten. Het klantbelang staat bij hem altijd bovenaan.

Cas Vande Velde

Associate Partner

Cas is een verbeteraar. Zowel door te bedenken als door daadwerkelijk te doen. Het moet echt werken, echt waarde toevoegen voor klant en bedrijf.

Suzanne Looij

Associate Partner

Suzanne zoekt verbinding om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen. Overziet complexe trajecten, maar is wanneer nodig ook betrokken bij details. Werkt samen op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid. Heeft en brengt energie en houdt van een positieve mindset.

Stijn van Schijndel

Associate Partner

Stijn zijn drijfveer is om samen met de klant te bouwen aan oplossingen voor strategische uitdagingen. Dat doet hij met grote betrokkenheid, enthousiasme en gevoel voor de organisatie van de klant.

Vacature

Associate Partner

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen, om samen met onze klanten hun organisatie duurzaam te veranderen. Ben jij een zelfstandig ondernemende pensioen professional met passie voor inhoud en gedrag? Heb je ervaring met strategie en implementatie? Neem dan contact op!

Doorpraten?

Heeft u een vraag of wilt u met ons praten over wat LEAF voor u kan betekenen?